World's greatest blogs


Angelica Blick har alt jeg ser etter i en blogg. Nydelige bilder, unik stil, vakkert utseende, ryddig design (som ikke er proppet fult av reklame) og lite og lettfattelig tekst. På toppen av det hele oppdaterer hun ofte også!! Hallelujah

Victoria Törnegren har en fantastisk kul, inspirerende og unik stil. Hun kombinerer billig og dyrt, feminint og guttete, rocka og søtt. Hun oppdaterer ofte, og poster masse tips når det kommer til klær. Veldig inspirerende og kul jente!

Caroline Berg er på mange måter ulik de to andre bloggerne. Men også ganske lik. Akkurat som de to andre jentene inspirerer hun voldsomt! Ikke for klærne eller bildene, men livsstilen hennes. Fy flate, kunne drept en katt (hater katter da...) for den strukturerte og sunne hverdagen hennes. Tror kanskje hun er det nermeste perfekte mennesket jeg har sett, hihi. Sånn skal jeg også bli når jeg blir stor. (Skjer aldri, men man kan alltids drømme.)

Er også innom noen blogger på topplista: EricaAurora og Anna. Og Ulrikke Lund da. ♥
Har DU noen blogger å anbefale? Leser du noen av de samme?

4 kommentarer

02.feb.2012 kl.21:22

Jeg liker også l0ve.blogg.no og auroramohn.blogg.no :))

trine

03.feb.2012 kl.10:53

sv; Men d e jo ganske bra snitt d da! :-) trur heller ikke snitte e så høyt for å kom inn på media, men koffer søke du ike på charlottenlund og? :)

D e ei sånn veske med en sånn gull knapp framom? Æ ødela faktisk deler av dekselet te mobiln min i går med den da.. Haha, sykt surt å mist peng og lebestift iallefall!

trine

06.feb.2012 kl.09:05

sv; jaa, stemme d! Va jo sånn når æ og søkt, haha..Men d e jo kjekt å ha plass å bo allerede no da :-)) glede mæ te å sjå på leiligheta/hybla æ:))

Man bynne å bli sykt lei etter å ha bodd heim i 19!! år, akkurat samme plass.. huff, sjer virkelig fram te d!

Ingunn

06.feb.2012 kl.15:58

www.larvesatan.blogg.no !!

Skriv en ny kommentar

hits