Svar på spørsmål #1

Kan du lage videoer?
Ja det kan jeg! Har planer om å lage en ny sminkevideo siden det er lenge siden sist, og jeg har byttet ut en del produkter osv. Samtidig er jeg ca. ti ganger styggere uten sminke nå på vinteren så vurderer å vente til sommeren. Ellers leker jeg meg litt i iMovie for tida som et tidsfordriv, så har noen videoer på lager, som jeg godt kan laste opp.

Kan du blogge mer?
Det var jo en grunn til at jeg slettet min forrige blogg. For å gi slipp på presset om å blogge mye og ofte. Denne bloggen lagde jeg egentlig for å blogge kun når jeg får lyst, så jeg kommer nok ikke til å blogge gigamye, men det hender seg at jeg har perioder der jeg har skikkelig blogglyst, så dette kommer nok til å gå opp og ned. Jeg bryr meg heller ikke om å blogge når jeg er borte/er sosial, så dette kommer nok også til å gjøre at jeg blogger litt mindre! Har absolutt ingen mål og meninger med denne bloggen, så vi får se hvordan det går!

Hvorfor slettet du hja.blogg.no?
Føler jeg nettopp svarte litt på det i det forrige spørsmålet. Men for å være ærlig savner jeg den gamle bloggen en smule. Det var gøy å lese gjennom arkivet, selv om det var masse flaut og teit der, og jeg er egentlig ganske fornøyd med det (lille) jeg har oppnådd på den bloggen! Mistet også en del lesere, noe som både er negativt og positivt. Som sagt føler jeg et mindre press nå, selv om det var gøy med så "mange" lesere. Statistikken min hadde faktisk økt en god del på slutten også! 

Hva har du i snitt på skolen?
Snittet mitt havnet på 4,9 dette skolehalvåret. Er egentlig superfornøyd, for jeg har ikke anstrengt meg en dritt dette halvåret for å være ærlig. 

 Noen bilder fra Oppdal i helga, hihi.

2 kommentarer

Kaja Jøssing Aune

07.feb.2012 kl.08:39

hehe, så fint bilde av mæ, snupp <3

Life by HJA

07.feb.2012 kl.09:45

Kaja Jøssing Aune: hihi, veit, kjempefint av mæ å :))

Skriv en ny kommentar

hits