Shut the fuck up

Noe som har iritert meg en god stund nå er det negative synet mange har på blogging og bloggere. Jeg får ofte spørsmål som f.eks. "Herregud,  hvorfor gidder du å bry deg om hva andre har på seg, og livene til folk du ikke kjenner?" og "Hvorfor gidder du å dele så mye av livet ditt på nettet, som om noen bryr seg?" og kommentarer om at jeg er en selvdigger som tar så mange bilder av meg selv. Selvfølgelig ikke så direkte, men dere skjønner hva jeg mener.

For det første, alle har forskjellige hobbyer og interesser. Hvorfor skal folk bry seg om hva andre bruker fritiden sin på? Jeg mener at man selv må velge hobbyer ut ifra hvilke interesser man har. Det hadde ikke akkurat vært så kult om alle hadde vært like, og hatt de samme hobbyene heller. Dessuten leser sikkert 80 % av ungdommer mellom 14 og 18 år blogger, da særlig jenter. Og ja, det er jo egentlig litt rart at vi bruker tid på å lese om livene til hverandre, men sånn er det bare. Jeg har ikke noe fasit på hvorfor dette interesserer så mange, men det gjør det helt klart.

Når det kommer til meg og bloggen min tar jeg ikke først og fremst bilder av meg selv fordi jeg digger meg selv og synes selv at jeg er noe særlig pen. Skal jeg være helt ærlig er jeg ikke over snittet fornøyd med utseendet mitt. Jeg har klart å vent meg til at jeg ser ut som jeg gjør, og at det ikke er stort å gjøre med det. Når jeg legger ut bilder av meg selv er det som regel plaggene jeg har på meg som er hovedsaken. Det å legge ut antrekk-bilder synes jeg egentlig er en ganske genial greie, siden jeg selv ofte blir ganske inspirert når jeg ser hvordan andre kler seg, og synes det er et interessant "tema" å lese om. 

Jeg vil konkludere med at folk kan holde kjeft, istedet for å komme med nedverdigende kommentarer om andres hobbyer. Vi alle er forskjellige, og nettopp dét er en fantastisk ting!

Hva mener du?

5 kommentarer

09.feb.2012 kl.19:05

Applaus!!

Sandra Gluchowska

09.feb.2012 kl.19:08

Du er flink! Drit i andre, de misunner deg helt klart. Utseende, kroppen og stilen! Det er bra du tørr å være deg selv! Det er ikke mange som klarer det, men du er flott. Du er et stort forbilde for alle leserne dine :) Stå på og drit i andre!

Trine

09.feb.2012 kl.19:42

Jeg er enig i det du sier :) Selv leser jeg mange blogger, og henter inspirasjon <3

Theschov

09.feb.2012 kl.20:44

Helt enig med deg! Du er i så fall en stor mote inspirasjonskilde til meg, og mange andre!:-)

Edna

11.feb.2012 kl.22:06

e litt eni, men æ e å eni at folk treng/ska ikke driv å pirk på ka andran har på sæ eller gjør.. sei at man e ''copycat'' d e litt dumt synes æ... d har ikke vorre arti me all som har på sæ det samme ja, men d e ikke bare 1 eller 2 i verden som ska ha derre palgge... no veit itj æ m du skjønne men... så folk kan PASS PÅ SÆ SJØL i blant! #min mening.#

Skriv en ny kommentar

hits